Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 25.11.2024, 00:45

Веселкова Школа

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Блог

Головна » 2012 » Грудень » 21 » Таблиці Берга:
20:29
Таблиці Берга:

 

Таблиці Берга:

 

№пп група
продуктів
Назва
продуктів
ЗВ’ЯЗУЄ
КИСЛОТУ
УТВОРЮЄ
кислоту
1 ПЛОТЬ: кров тварин 5.49  
2 -- м’ясо (яловичина) -- 38,1
3 -- телятина -- 22,95
4 -- баранина -- 20,30
5 -- свинина -- 12,47
6 -- шинка, копчена -- 6,95
7 -- бекон -- 9,9
8 -- кролик -- 22,36
9 -- курча -- 24,32
10 -- язик вола -- 10,6
№пп група
продуктів
Назва
продуктів
ЗВ’ЯЗУЄ
КИСЛОТУ
УТВОРЮЄ
кислоту
II РИБА     УТВОРЮЄ
кислоту
11 -\\- Біла риба   2,75
12   Панцерні морепродукти   19,52
13   Лосось   8,32
14   Устриці 10,25  
14   Оселедці солоні   17,35
15 Яйця Яйця цілі   11,61
16 Яйця Яйця, білок   8,21
17 Яйця Яйця, жовток   51,83
№пп група
продуктів
Назва
продуктів
ЗВ’ЯЗУЄ
КИСЛОТУ
УТВОРЮЄ
кислоту
18 МОЛОКО Молоко, людина 2,25  
19 -\\- Молоко, вівці 3,27  
20 -\\- МОЛОКО, кози 0,65  
21 -\\- МОЛОКО, без вершків 4,89  
22 -\\- Пахта 1,31  
23 Молоко Вершки 2,66  
24 Молоко Масло, корова   4,33
25 Молоко Маргарин   7,31
26 Молоко Сало   4,33
27 Молоко Швейцарський сир   17,49
№пп група
продуктів
Назва
продуктів
ЗВ’ЯЗУЄ
КИСЛОТУ
УТВОРЮЄ
кислоту
  ХЛІБНІ ЗЛАКИ:      
28 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: очищена пшениця   8,32
29 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: ціла пшениця   2,66
30 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: фарина   10
31 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: ячмінь, овес   10,58
32 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: жито   11,33
33 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: рис невигладжений   3,1
34 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: рис вигладжений   17,9
35 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: зерно фуражне   5,3
36 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: хліб із цілого зерна   4,28
37 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: чорний хліб   8,5
38 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: білий хліб   10,9
39 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: хліб з борошна грубого помолу     6,1
40 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: висівковий хліб – 10,4   10,4
41 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: пироги з білого борошна   12,3
42 ХЛІБНІ ЗЛАКИ: Макарони   5,1
№пп група
продуктів
Назва
продуктів
ЗВ’ЯЗУЄ
КИСЛОТУ
УТВОРЮЄ
кислоту
  Овочі
.
     
43 Овочі картопля біла 5,9  
44 Овочі батати 10,31  
45 Овочі коріння селери 11,33  
46 Овочі буряк червоний 10,37  
47 Овочі ріпа біла 10,8  
48 Овочі чорна редька зі шкірою 39,4  
49 Овочі біла редька зі шкірою 3,6  
50 Овочі редька молода 6,5  
51 Овочі капуста 4,02  
52 Овочі капуста червонокачанна 2,2  
53 Овочі ендівій 14,51  
54 Овочі салат 14,12  
55 Овочі ревень 8,93  
56 Овочі шпинат 28,01  
57 Овочі спаржа 1,1  
58 Овочі артишок 4,31  
59 Овочі цикорій 2,33  
60 Овочі помідори 13,67  
61 Овочі гарбуз 0,28  
62 Овочі кавун 1,83  
63 Овочі огірки 13,5  
64 Овочі цибуля червона 1,09  
65 Овочі корінь кольрабі 5,99  
66 Овочі цвітна капуста   3,04  
67 Овочі капуста брюссельська запліднена   13,05
68 Овочі кульбаба 17,52  
69 Овочі Кріп 18,36  
70 Овочі цибуля- ріпчаста 11  
71 Овочі квасоля стручкова свіжа 8,71  
72 Овочі зелений горох молодий, свіжий 5,15  
73 Овочі горох висушений   3,41
74 Овочі боби висушені   9,7
75 Овочі чечевиця   17,8
№пп група
продуктів
Назва
продуктів
ЗВ’ЯЗУЄ
КИСЛОТУ
УТВОРЮЄ
кислоту
  Фрукти        
76 Фрукти яблука     1,38    
77 Фрукти грушi     3,26  
78 Фрукти сливи     5,8  
79 Фрукти абрикоси     4,79  
80 Фрукти персики     5,4  
81 Фрукти вишні   2,57  
82 Фрукти кислі вишні     4,33  
83 Фрукти солодкі вишні   2,66  
84 Фрукти фініки сухі     5,5    
85 Фрукти Фіги (інжир) 27,81    
86 Фрукти виногради     7,15  
87 Фрукти  родзинки     15,1    
88 Фрукти  Малина   15,19  
89 Фрукти  Апельсини   9,61    
90 Фрукти  Лимони   9,9  
91 Фрукти  ананас 3,59    
92 Фрукти  банан    4,38  
93 Фрукти  Маслини   30,56  
94 Фрукти  сливи   5,8  
95 Фрукти  суниці   1,76  
96 Фрукти  смородина   4,43    
97 Фрукти  ожина    7,14  
98 Фрукти  Мандарини   11,77  
№пп група
продуктів
Назва
продуктів
ЗВ’ЯЗУЄ
КИСЛОТУ
УТВОРЮЄ
кислоту
  Горіхи
.
       
99 Горіхи кокосовий горіх     4,09  
100 Горіхи грецькі горіхи       9,22
101 Горіхи Ліщина (лісові горіхи)       2,08
102 Горіхи  арахіс     16,39
103 Горіхи мигдаль         2,19
104 Горіхи каштани       9,62
  Зерна,боби        
105 Зерна,боби соєві боби     28,58  
106 Зерна,боби житнє борошно       0,72
107 Зерна,боби Gat flour       8,08
108 Зерна,боби вівсяні пластівці       20,71
109 Зерна,боби
.
 Rock Candy   18,21  
110 Зерна,боби
.
 цукровий буряк 14,57  
№пп група
продуктів
Назва
продуктів
ЗВ’ЯЗУЄ
КИСЛОТУ
УТВОРЮЄ
кислоту
  Напої
.
       
111 Напої какао       4,75
112 Напої шоколад       8,1
113 Напої Чай     53,5  
114 Напої Кава     5,6  
115 Напої коріння цикорію     7,17  
116 Напої пиво       0,28
117 Напої  портер   2,05  
118 Напої ель     3,37  
119 Напої виноградний сік     5,16  
120 Напої вино     0,59  
121 Напої біла каліфорнія     1,21  
122 Напої херес     0,51  
           
           

 

Переглядів: 2281 | Додав: norym | Теги: Таблиці Берга: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz